Video Meteo #azi 11 iulie: Încă o zi răcoroasă. De mâine se încălzeşte uşor. Pe litoral, vreme urâtă cu maxime de doar 24 de grade

Vremea se menţine şi azi răcoroasă cu temperaturi sub cele normale pentru luna iulie. Cerul va fi variabil iar în a doua parte a zilei, în nord, centru şi la munte, va ploua torenţiale şi se vor înregistra şi descărcări electrice.

737 afișări

ROMÂNIA

Vântul va sufla cu intensificări la munte, în est, centru şi sud-vest. 19 grade va fi maxima zilei în Transilvania şi 28 de grade în Lunca Dunării.

Noaptea care urmează aduce temperaturi foarte scăzute mai ales în depresiunile din Carpaţii Orientali unde nu se vor înregistra mai multe de 6 grade Celsius. În sud-estul ţării acestea vor ajunge la 17 grade. Ploi izolate sunt posibile în Moldova. În restul ţării cerul va fi variabil, mai mult noros iar vântul va sufla slab şi moderat.

BUCUREŞTI

În Capitală cerul va fi azi variabil iar vântul va sufla slab şi moderat. Maxima termică va fi de 27 de grade, iar minima de 14. Mâine se anunţă vreme frumoasă, cu 28 de grade Celsius şi cer mai mult senin. În prima zi de week-end vremea va fi mai caldă, cu 29 de grade în termometre, dar seara devine instabilă când sunt prognozate ploi de scurtă durată şi descărcăroi electrice.

LITORAL

Pe litoral, cerul se menţine instabilă şi mai rece decât ar fi normal. Maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius iar după-amiaza sunt prognozate averse şi descărcări electrice. La noapte cerul va fi mai mult noros, iar minima va fi de 16 grade Celsius.

PROGNOZA PENTRU TREI ZILE

Vremea se încălzeşte uşor de mâine, dar dimineaţa şi noaptea rămâne răcoroasă. Cerul va fi variabil şi doar la munte sunt posibile ploi de scurtă durată. Maximele termice vor fi cuprinse între 21 şi 29 de grade, iar minimele între 6 şi 19 grade. Sâmbătă vremea devine instabilă în majoritatea regiunilor. După amiaza şi noaptea va ploua torenţial în sud-vest, centru, nord, la deal şi la munte. Maximele termice se vor încadra între 21 şi 30 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici