Video Meteo #azi 26 iunie: Vremea devine tot mai caldă/ Disconfort termic accentuat la nivelul întregii ţări

Vremea continuă să se încălzească, spun meteorologii, şi va ajunge caniculară în Câmpia de Vest. Disconfortul termic va fi accentuat la nivelul întregii ţări, informează ANM.

465 afișări

ROMÂNIA

Vremea continuă să se încălzească, spun meteorologii, şi va ajunge caniculară în Câmpia de Vest. Disconfortul termic va fi accentuat la nivelul întregii ţări. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla cu intensificări în sud-est. Ploi cu tunete şi fulgere sunt prognozate pentru zonele de munte. Maxima zilei va fi de 35 de grade Celsius.

La noapte, cerul se păstrează mai mult senin la nivelul întregii ţări. Sunt posibile ploi de scurtă durată în zonele montane şi cele submontane. Minimele se vor încadra între 10 şi 24 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni unde sunt şi condiţii de ceaţă.

BUCUREŞTI

Vremea devine tot mai caldă în Bucureşti, iar disconfortul termic va fi accentuat. Azi cerul va fi mai mult senin, iar vântul va avea intensificări după-amiază. Maxima zilei va fi de 33 de grade. Mâine, temperatura ajunge la 35 de grade Celsius, iar şansele de precipitaţii sunt reduse. Vineri valorile termice vor fi în scădere faţa de zilele precedente. Maxima zilei va fi de 30 de grade, iar după-amiaza sunt posibile ploi de scurtă durată.

LITORAL

La malul mării cerul va fi variabil azi, mai mult senin, iar vântul va sufla moderat. După-amiază şi spre seară sunt posibile ploi scurte, cu descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Maxima zilei va fi de 29 de grade, iar la noapte se vor înregistra 22 de grade Celsius.

PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

Mâine vremea devine caniculară în zonele de câmpie şi podiş, unde temperaturile vor ajunge la 36 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar în a doua parte a zilei sunt prognozate averse torenţiale în nord-vest, centru, nord-est, la deal şi la munte. Vineri, se răceşte puţin la nivelul întregii ţări. Maximele termice vor fi de 32 de grade, iar minimele de 9. Sunt prognozate ploi de scurtă durată în sud şi sud-est. Vântul va sufla cu putere mai ales în Moldova şi la munte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici