Video Meteo #azi 5 iulie: Vremea va fi foarte călduroasă azi la câmpie. La munte şi în partea de sud atmosfera va fi răcorită de averse torenţiale

Azi vremea va fi călduroasă la câmpie şi instabilă în sudul ţării şi la munte, unde sunt aşteptate furtuni şi vijelii.

393 afișări

ROMÂNIA

Maximele termice se vor încadra între 25 şi 33 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei.

La noapte, cerul va fi mai mult senin în partea de vest a ţării, şi variabil în rest. În estul ţării şi pe litoral sunt prognozate ploi în averse cu tunete şi fulgere. Minimele vor fi cuprinse între 9 şi 22 de grade Celsius.

BUCUREŞTI

În Capitală aerul va fi respirabil azi, maxima fiind de 28 de grade Celsius. Cerul va fi variabil şi sunt prognozate ploi în averse, de scurtă durată. De mâine vremea redevine călduroasă, iar temperaturile vor ajunge la 35 de grade Celsius la finalul week-end-ului. Minimele din următoarele zile se vor încadra între 18 ţi 21 de grade.

LITORAL

Pe litoral cresc azi temperaturile până la 28 de grade Celsius. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, dar după-amiaza şi seara sunt posibile ploi torenţiale de scurtă durată. La noapte cerul se înseninează iar minima va fi de 19 grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

În week-end, vremea redevine călduroasă mai ales în zonele de câmpie şi sud-est. Mâine sunt prognozate ploi torenţiale spre seară şi noaptea în nord-vestul ţării. Maxima zilei va fi de 34 de grade Celsius în Lunca Dunării. Duminică, temperaturile diurne vor fi cuprinse între 26 şi 36 de grade Celsius, dar vremea va deveni instabilă la deal, la munte, în vest, centru şi nord, unde sunt prognozate furtuni, vijelii şi căderi de grindină. Cantităţile de apă pot fi însemnate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici