Apelul făcut de patronii de restaurante din Capitală, în plină criză COVID-19: Pierderile sunt foarte mari

  • Restaurantele şi localurile din Bucureşti sunt majoritatea închise sau goale din cauza pandemiei de COVID-19 care îi face pe oameni să stea în casă.
  • Proprietarii fac apel către clienţi să apeleze la serviciile de comandă online.
  • Astfel, îi vor ajuta să treacă peste această perioadă dificilă.
10753 afișări
Imaginea articolului Apelul făcut de patronii de restaurante din Capitală, în plină criză COVID-19: Pierderile sunt foarte mari

Apelul făcut de patronii de restaurante din Capitală, în plină criză COVID-19.

Oamenii de afaceri speră ca autorităţile să nu îi abandoneze şi afacerile lor să nu se prăbuşească.

„Momentan rămânem închişi pentru a nu ajuta la răspândirea virusului. Pierderile sunt foarte mari. Trebuie să ne gândim că ce este acum este doar începutul, însă ce va urma după virus va fi mult mai rău. Statul să nu fie atât de pasiv şi să ia anumite măsuri economice. Salariile angajaţilor continuă să fie plătite, însă s-ar putea să nu mai facem faţă”, a declarat Eduard Radu, proprietarul unui restaurant din centrul vechi.

Antreprenorul spune că în momentul de faţă restaurantele sunt ţinute în viaţă de comenzile online şi face apel către clienţi să apeleze la acest tip de serviciu.

„Îndemnăm clienţii să dea comenzi online, să continuăm, să mai meargă economia. În momentul de faţă, online-ul este singurul care ne mai ţine în viaţă”, a mai spus Radu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici