Coronavirus în lume LIVE UPDATE 10 aprilie. 570 de decese produse în ultimele 24 de ore în Italia. Record negativ pentru Marea Britanie

  • Ţările din zona Euro, acord privind planul de asistenţă financiară destinat atenuării efectelor pandemiei
  • 570 de decese produse în ultimele 24 de ore în Italia
  • SUA au înregistrat peste 16.000 de decese cauzate de coronavirus
  • Numărul decedaţilor din cauza Covid-19 se apropie de 100.000
6394 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 10 aprilie. 570 de decese produse în ultimele 24 de ore în Italia. Record negativ pentru Marea Britanie

Foto: Profimedia

Record negativ pentru Marea Britanie

Marea Britanie a înregistrat 980 de decese în ultimele 24 de ore. Numărul total al morţilor a ajuns la 8958, iar totalul infectărilor la peste 70.000.

Anglia a avut 866 de mortţi în ultimele 24 de ore, iar Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord 114 împreună.

 

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la aproape 19.000 de morţi în Italia

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 18.849 de morţi în Italia, cu 570 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate până acum depăşeşte 147.000.

 

Serviciul italian de Protecţie Civilă a anunţat vineri seară că bilanţul epidemic este de 18.849 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 147.577.

Numărul celor infectaţi în Germania, aproape de 120.000

Au fost înregistrate 1.166 de cazuri noi în Germania, numărul total al celor infectaţi ajungând la 119.401, potrivit Tagesspiegel.
 
În total, au murit  2.607  de oameni în Germania.

Germania va efectua primele testări masive din Europa pentru depistarea anticorpilor de coronavirus

Germania va efectua primele testări la scară largă pentru depistarea anticorpilor de coronavirus, în efortul de a ajuta experţii să evalueze ratele de infectare şi să monitorizeze mai eficient propagarea virusului, relatează cotidianul Financial Times.

Islanda oferă teste pentru coronavirus pentru toată lumea

Islanda, stat insular cu 360.000 locuitori, a reuşit până acum cu brio să controleze răspândirea epidemiei de coronavirus. Chiar dacă a declarat până acum 1.648 cazuri de pacienţi diagnosticaţi pozitiv, Islanda nu a ordonat restricţii de circulaţie ori carantinarea populaţiei. Doar 6 oameni au murit din cauza COVID-19 în această ţară.

Islanda oferă astfel teste pentru coronavirus pentru toată populaţia.

4.576 de noi cazuri confirmate în Spania. Numărul zilnic al morţilor a început să scadă

605 oameni au murit, vineri, în Spania, în timp ce cu o zi înainte, 683 de oameni au decedat din cauza infecţiei cu coronavirus. Este a treia zi de scădere consecutivă a numărului morţilor.
 
În Spania, numărul celor infectaţi a ajuns la 157.022, dintre care 15.843 au murit. În această ţară, s-au vindecat 55.668 de pacienţi

Statul New York are cele mai multe cazuri de coronavirus decât orice ţară din lume, cu excepţia SUA

În metropola New York, morţii sunt înmormântaţi în gropi comune. SUA este ţara cu cele mai multe cazuri de coronavirus, aproape jumătate de milion, iar numărul deceselor se apropie de 17.000
 
Ţările din zona Euro, acord privind planul de asistenţă financiară destinat atenuării efectelor pandemiei / Planul prevede fonduri de 500 de miliarde de euro
 
Miniştrii de Finanţe ai statelor din zona euro au ajuns la un acord, joi seară, privind un plan de asistenţă financiară pentru atenuarea efectelor economice generate de criza coronavirusului, afirmă oficiali citaţi de Financial Times. Planul prevede alocarea pentru început a 500 de miliarde de euro. (Citeşte continuarea...)
 
Coronavirus: Alte 115 cazuri de Covid-19, confirmate în Republica Moldova. Bilanţul a ajuns la 1289
 
Alte 115 cazuri de infectare cu Covid-19 au fost confirmate joi în Republica Moldova, au anunţat joi iautorităţile, fiind testate 534 de persoane. Bilanţul persoanelor infectate cu Covid-19 a ajuns la 1289, potrivit portalului Unimedia. (Citeşte continuarea...)
 
VIDEO Dominic Raab a aplaudat personalul medical din Marea Britanie pentru eforturile depuse în combaterea coronavirusului
 
Ministrul britanic de Externe, Dominic Raab, s-a aflat joi în fruntea unui cor de aplauze organizat sâptâmănal la nivel naţional pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de personalul din serviciile de sănătate, înlocuindu-l pe premierul Boris Johnson care se alfă internat în spital după ce a contractat coronavirusul, potrivit Reuters. (Citeşte continuarea...)
 
Reuters: SUA au înregistrat peste 16.000 de decese cauzate de coronavirus
 
Decesele înregistrate în SUA din cauza coronavirusului au ajuns joi la 16.400, deşi există semne că epidemia ar putea fi aproape de un vârf, potrivit Reuters. (Citeşte continuarea...)
 
Odată cel mai mare focar din afara Chinei, oraşul sud-coreean Daegu raportează zero cazuri noi de coronavirus
 
Oraşul sud-coreean Daegu, care a avut primul focar mare de coronavirus dn afara Chinei, a raportat vineri zero cazuri noi pentru prima dată de la sfârşitul lunii februarie, după ce infecţiile din toată ţara au scăzut la valori minime record, potrivit Reuters. (Citeşte continuarea...)
 
sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici