Coronavirus în lume LIVE UPDATE 28 aprilie. Peste 200.000 de cazuri de infectare în Italia. Ţara europeană cu cele mai puţine decese COVID-19. SUA se aproprie de un milion de cazuri

  • Pandemia a îmbolnăvit peste 3 milioane de oameni şi a ucis peste 211.000 de persoane
  • În Italia au fost confirmate până acum peste 200.000 de cazuri de infectare
  • Relaxarea măsurilor anti-Covid va începe curând în Franţa
1504 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 28 aprilie. Peste 200.000 de cazuri de infectare în Italia. Ţara europeană cu cele mai puţine decese COVID-19. SUA se aproprie de un milion de cazuri

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 28 aprilie. SUA se aproprie de un milion de cazuri de infectare, La nivel global 3.041.517. s-au îmbolnăvit

Bilanţul epidemic a depăşit 200.000 de cazuri de infectare în Italia. Până acum, au fost confirmate 27.359 decese

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 27.359 de morţi în Italia, cu 382 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a depăşit 200.000.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a anunţat marţi seară că bilanţul epidemic este de 27.359 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 201.505.

Relaxarea măsurilor anti-Covid va începe curând în Franţa. Data anunţată de premierul Edouard Philippe

Premierul Franţei, Edouard Philippe, a anunţat, marţi după-amiază, un plan de relaxare a măsurilor antiepidemice începând din 11 mai, informează cotidianul Le Figaro.

După ce au relaxat măsurile, în Germania apar indici de agravare a epidemiei

Germania a relaxat măsurile de restricţie împotriva COVID-19, dar au apărut imediat creşteri asupra ratei de infectare şi reproducere a coronavirusului. Anunţul a fost făcut de Institutul Robert Koch.

Conform datelor furnizate din partea Institului Robert Koch, s-a atins din nou pragul de 1.0, ceea ce reprezintă valoarea numerică a transmiterii virusului la persoane, în medie. Virusologii au insistat permanent asupra importanţei ca rata să fie subunitară. Este pentru prima oară când a fost atins pragul după 15 aprilie, când rata a scăzut la un minim de 0,7, după care a început din nou să crească.

Secretul ţării europene cu cele mai puţine decese din cauza COVID-19. Statul se află în aceeaşi zonă cu România

Slovacia, stat amplasat în Europa de Est, cu o populaţie de numai 5,5 milioane de oameni, a închis şcolile, magazinele şi frontierele înainte oricărei alte ţări europene, cu excepţia Italiei. Totodată, politicienii şi personalităţile care apar în emisiunile televizate au început să poarte mască mult înainte ca guvernul de la Bratislava să impună acest lucru.

Bilanţul COVID-19 se apropie de 40.000 în Olanda. Avertismentul Institutului olandez pentru Sănătate Publică

Numărul cazurilor confirmate de coronavirus a ajuns la 38.416 în Olanda, în ultimele 24 de ore fiind raportate 48 de decese, anunţă Institutul olandez pentru Sănătate Publică (RIVM), citat de agenţia de presă Reuters.

SUA se aproprie de un milion de cazuri de infectare

Potrivit datelor colectate de Universitatea Johns Hopkins numărul persoanelor infectate la nivel mondial a ajuns la 3.041.517.

Ţările cele mai puternic lovite de pandemie rămân SUA, Spania şi Italia. În SUA, bilanţul cazurilor de Covid-19  a ajuns la 988.451 , în timp ce numărul morţilor a ajuns la 56.245. Cât despre numărul vindecărilor, acesta a ajuns la 118.781.

Spania înregistrează 229.422 de cazuri de infecţie şi 23.521 de decese provocate de noul coronavirus. 117.727 de persoane au fost declarate vindecate.

În Italia au fost confirmate până acum sunt peste 200.000 de cazuri de infectare şi 26.977 de decese. Numărul celor vindecaţi a ajuns la 64.928, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici