Fotbalist de la FCSB, jefuit în Capitală: "Băieţii care au rămas fără job prin Italia, Franţa şi Spania îşi fac treaba. Oare au scris pe hârtiile pe proprie răspundere: ”Merg să fur!?!?""

  • Adi Popa, mijlocaşul echipei Reading, venit împrumut la FCSB, a rămas fără oglindă la maşină
  • Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a făcut anunţul pe Instagram şi a dat vina pe românii întorşi în ţară din Italia, Spania şi Franţa
  • Adi Popa va rămâne în vară liber de contract
6106 afișări
Imaginea articolului Fotbalist de la FCSB, jefuit în Capitală: "Băieţii care au rămas fără job prin Italia, Franţa şi Spania îşi fac treaba. Oare au scris pe hârtiile pe proprie răspundere: ”Merg să fur!?!?""

Fotbalist de la FCSB, jefuit în Capitală: "Băieţii care au rămas fără job prin Italia, Franţa şi Spania îşi fac treaba. Oare au scris pe hârtiile pe proprie răspundere: ”Merg să fur!?!?""

Adrian Popa (31 de ani) a fost victima unui atac în plină zi în Bucureşti. Mijlocaşul echipei Reading, venit împrumut la FCSB, a rămas fără oglindă la maşină. Jucătorul, furios, a postat o poză şi un mesaj pe contul de Instagram. 

"Şi în timp ce ăştia "deştepţi" stam în casă, băieţii ce au rămas fără job prin Italia, Franţa şi Spania (acolo carantina e carantină, nu ai ce căuta afară) îşi fac treaba mai liniştiţi şi mai nederanjaţi ca niciodată. 

Oare au scris pe hârtiile pe proprie răspundere ”Merg să fur!?!?". 

În plus, Adi Popa a fost deranjat şi de marea de oameni pe care a găsit-o pe străzile din Bucureşti, în plină carantină din cauza epidemiei de coronavirus. 

CARTON: Adrian Popa, FCSB, sursă: Instagram

"Da' ce mai carantină, în intersecţii se spală parbrizul, iar la intrare în hypermarket-uri sunt cerşetori, atât la intrare, cât ţi între rafturi... în condiţiile în care armata şi poliţia sunt pe străzi cu maşinile de poliţie".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici