Prefectura a anunţat excepţiile de la restricţiile impuse în Bucureşti

  • Prefectura Bucureşti a anunţat care sunt excepţiile la noile restricţii stabilite de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă.
  • Noile reguli se vor aplica începând de duminică, la miezul nopţii.
2958 afișări
Imaginea articolului Prefectura a anunţat excepţiile de la restricţiile impuse în Bucureşti

Potrivit Prefecturii Bucureşti, cabinetele medicale, inclusiv cele stomatologice, nu sunt afectate de reducerea programului operatorilor economici.

De asemenea, scoaterea animalelor de companie în faţa locuinţei este permisă, dacă persoana nu se deplasează în nicio altă parte şi prezintă dovada că locuieşte în imobilul în faţa căruia se află.

Totodată, victimele violenţei familiale se pot deplasa la secţiile de poliţie sau la centrele de primire, ca de altfel, orice persoană care este în situaţia de a fi nevoită să iasă din casă pentru a îşi proteja viaţa sau integritatea fizică, a sa sau a persoanelor pe care le are în grijă, anunţă autorităţile.

Nu în cele din urmă, este permisă deplasarea către centrele de vaccinare.

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din Municipiul Bucureşti a stabilit că noile restricţiile intră în vigoare duminică de la miezul nopţii. Decizia a fost luată în condiţiile în care rata de infectare a ajuns la 6,88 la mie.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit, sâmbătă, noile restricţii, în condiţiile în care rata de infectare a ajuns la 6,88 la mie. Magazinele se închid în weekend la ora 18.00, în rest la 21.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici