Video Regulile sunt făcute pentru românii de rând. Uite cum încalcă oficialii propriile recomandări | VIDEO

  • Ludovic Orban a tuşit de mai multe ori în timp ce dădea declaraţii jurnaliştilor
  • Nelu Tătaru organizează conferinţe de presă la care cheamă mai mult de 3 persoane
  • Românii sunt sfătuiţi să respecte rugulile impuse, dar oficialii sunt primii care le încalcă
6357 afișări

Auzi zilnic apelul autorităţilor, care îţi recomandă să stai în casă şi să respecţi regulile de distanţare socială. Nu e uşor... şi, probabil, te-ar ajuta să vezi că măcar oficialii respectă restricţiile impuse. Dar nu e cazul...

Ludovic Orban dă declaraţii presei în stradă. Are în jurul lui 12 jurnalişti, deşi prin ordonanţă militară sunt interzise grupurile mai mari de 3 persoane. Nu poartă mască de protecţie şi tuşeşte de câteva ori, la distanţă mai mică de un metru de reporteri.

Şi Nelu Tătaru, care e ministrul Sănătăţii, a chemat 11 jurnalişti la o conferinţă de presă în sediul guvernului. Ce-i drept, i-a aşezat la distanţă unii de alţii, dar reporterii au pus întrebările la acelaşi microfon. În aceeaşi zi, Nelu Tătaru a fost testat pentru COVID-19, după ce şeful Corpului de control al ministerului a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Aleşii au în schimb mare grijă să nu-l infecteze pe preşedinte. La întâlnirile cu Klaus Iohannis poartă toţi măşti de protecţie şi mănuşi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici