Secretarul general al Guvernului: Toate paturile ATI sunt ocupate, personalul este epuizat

  • Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, admite faptul că locurile la Terapie Intensivă s-au epuizat.
  • El a scris, marţi, pe Facebook că românii trebuie să respecte măsurile, pentru că fiecare are dreptul la viaţă şi la sănătate.
1834 afișări
Imaginea articolului Secretarul general al Guvernului: Toate paturile ATI sunt ocupate, personalul este epuizat

Secretarul general al Guvernului: Toate paturile ATI sunt ocupate, personalul este epuizat

Antonel Tănase a scris, marţi, pe Facebook, că măsurile „aparent nepopulare” pe care le-a luat Guvernul Orban sunt „din respect pentru viaţa medicilor şi a oamenilor”.

„Toate paturile ATI sunt ocupate, medicii sunt obosiţi, personalul medical este epuizat. Nu vrem să ajungem în situaţii disperate, de aceea Guvernul Orban alege să salveze vieţi în detrimentul populismului ieftin. Alternativa, spun <specialiştii în politică> era să lăsăm oamenii să se îmbolnăvească şi să supravieţuiască cine poate. Dar este asta ceva ce putem avea pe conştiinţă? Nu. De aceea, oricât de neplăcute sunt noile măsuri, ele trebuie respectate pentru că orice român are dreptul la viaţă şi la sănătate”, a scris Tănase.

Acesta afirmă şi că sistemul medical românesc este deficitar, din cauza ultimilor miniştri, din PSD, care „au lăsat Sănătatea la pământ”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici