Supermarketuri aglomerate în Italia după ce Guvernul a anunţat noi măsuri împotriva Covid-19

  • Limitarea călătoriilor, extinsă acum pentru toată Italia, i-a făcut pe oameni să iasă să îşi cumpere mâncare, lucru ce a cauzat cozi interminabile la supermarketurile din Italia.
  • Italia a extins măsurile stricte de carantină, care implică şi interzicerea de a participa la adunări publice, pe întreg teritoriul ţării, a anunţat, luni seara, premierul Giuseppe Conte.
5058 afișări
Imaginea articolului Supermarketuri aglomerate în Italia după ce Guvernul a anunţat noi măsuri împotriva Covid-19

Supermarketuri aglomerate în Italia după ce Guvernul a anunţat noi măsuri împotriva Covid-19

Supermarketurile au fost luate cu asalt în toată Italia după ce Guvernul a anunţat noi măsuri care interzic călătoriile care nu sunt în interes de serviciu, pentru sănătate sau nu au un motiv întemeiat.

Limitarea călătoriilor, extinsă acum pentru toată Italia, i-a făcut pe oameni să iasă să îşi cumpere mâncare, lucru ce a cauzat cozi interminabile la supermarketurile din Italia.

Guvernul a trimis o notificare pentru a clarifica faptul că „nu este necesar, ci chiar contrar deciziei, privind protejarea sănătăţii şi prevenirea răspândirii COVID-19, să se aglomereze magazinele pentru a cumpăra alimente care pot fi obţinute zilele următoare”.

Italia a extins măsurile stricte de carantină, care implică şi interzicerea de a participa la adunări publice, pe întreg teritoriul ţării, a anunţat, luni seara, premierul Giuseppe Conte.

Acesta a spus că oamenii vor avea voie să circule doar pentru a se duce la serviciu sau pentru urgenţe personale.

Conte a adăugat că măsurile, ce intră în vigoare marţi, au scopul de a îi proteja pe membrii cei mai fragili ai societăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici