Actorul Jamie Foxx, primul mesaj după spitalizare. Cui îi datorează faptul că este în viaţă

Fără să dea detalii, actorul Jamie Foxx spune că „sunt în viaţă datorită surorii mele. Dacă nu ar fi luat deciziile pe care le-a luat, mi-aş fi pierdut viaţa”.

2950 afișări
Imaginea articolului Actorul Jamie Foxx, primul mesaj după spitalizare. Cui îi datorează faptul că este în viaţă

Actorul Jamie Foxx, primul mesaj după spitalizare. Cui îi datorează faptul că este în viaţă

Actorul american Jamie Foxx a distribuit astăzi pe reţelele de socializare un mesaj către fanii săi, pentru a-i asigura de starea lui de sănătate, ocazie de care a profitat a-i mulţumi în mod special surorii sale: „Sunt în viaţă datorită ei. Dacă nu ar fi luat deciziile pe care le-a luat, mi-aş fi pierdut viaţa”.

Jamie şi Deidra Dixxon şi-au pierdut o soră în 2020, DeOndra Dixon. Avea 36 de ani şi a fost diagnosticată cu sindromul Down. Foxx a ajuns la spital în aprilie, cu anumite complicaţii medicale grave, dar nu a dezvăluit niciodată amploarea bolii sale.

Jamie Foxx a fost văzut în oraş, în Chicago, unde face recuperare fizică la o unitate medicală.

Tot pe Instagram, vedeta a postat un mesaj în care vorbeşte despre internare: „Ştiu că mulţi aşteaptă să audă noutăţi, dar, sincer să fiu, nu am vrut să fiu văzut în acele condiţii. Vreau să mă vezi râzând, distrându-mă, spunând glume, acţionând. Nu am vrut să mă arăt conectat la tuburi”.

Actorul a negat unele zvonuri care circulă despre boala lui: „Unii spun că sunt orb, dar, după cum vezi, ochii îmi funcţionează bine. Spun că sunt paralizat, dar nu sunt paralizat”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici