COOLTURA de WEEKEND: Party extrem în pădurea Cernica. Concert Beth Hart.Hip Hop cu băieţii răi

Weekend-ul ăsta e pe sound-uri demenţiale:Avem concert Beth Hart la Sala Palatului,vineri. Fanfara KermesZ à l'Est cântă sârbe bătute pe bar combinate cu energie rock, tot vineri.Sâmbătă e Party în Cernica, cu muzică electronică. Sâmbătă şi duminică avem şi concerte hip hop. Cântă băieţii răi. Iată:

1868 afișări
Imaginea articolului COOLTURA de WEEKEND: Party extrem în pădurea Cernica. Concert Beth Hart.Hip Hop cu băieţii răi

COOLTURA de WEEKEND: Party extrem în pădurea Cernica.Concert intens Beth Hart.Hip Hop cu băieţii răi

VINERI

CONCERT Beth Hart la Sala Palatului, de la 20:00

Abuz de alcool, de droguri şi un diagnostic de bipolaritate – toate acestea au făcut parte din confesiunile artistice pe care Beth Hart le-a făcut fanilor săi de peste tot din lume. Cântăreaţă care a fermecat publicul din Romani încă de la prima întâlnire şi care revine pe 17 iunie, la Sala Palatului, de la 20:00, la invitaţia Vreau Bilet şi Premium Booking, a dezvăluit pentru publicaţia britanică „The Independent” cum reuşeşte să compună muzică şi ce rol are diagnosticul de bipolaritate în viaţa să artistică.“Multă vreme, în adolescenţă şi chiar după ce am trecut de 20 de ani, mi-a fost ruşine de mine însămi. Am crezut că sunt sămânţa rea. Însă odată ce am primit diagnosticul de bipolaritate ceea ce am gândit a fost “Mulţumesc, Doamne!” Asta pentru că există un răspuns, o explicaţie la tot ce simţeam. Ura de sine şi îndoială sunt simptome ale bolii, de aceea rata sinuciderilor în rândul bipolarilor este atât de mare”, povesteşte Beth Hart.Cântăreaţa a mărturisit că este departe de ideea de a credita o boală atât de periculoasă ca bipolaritatea, însă, după cum ea însăşi spune, medicul curant i-a explicat că aceasta afecţiune este ca o sabie cu două tăişuri: “Nu e bine că o am, însă trebuie să recunosc că este o parte importantă a creativităţii mele”.

INTERVIU în exlusivitate cu Beth Hart, number one printre vocile feminine de blues

FILM în premieră în Mall-uri

"În căutarea lui Dory": Vara aceasta, Disney Pixar creează o poveste spumoasă despre prietenie, familie şi amintiri, continuând aventurile îndrăgitelor personaje din celebra peliculă de animaţie „Finding Nemo / În căutare lui Nemo” şi făcând o incursiune în trecutul simpaticei Dory. Acţiunea din noua producţie Disney Pixar - „Finding Dory / În căutarea lui Dory”- are loc la aproximativ un an de la întâmplările din filmul original „Finding Nemo / În căutarea lui Nemo”. Când Dory îşi aduce aminte deodată că are o familie undeva, care s-ar putea să o caute, porneşte alături de Nemo şi Marlin într-o aventură care le va schimba viaţa. Ei merg de-a lungul Oceanului până la prestigiosul Institut al Vieţii Marine din California, un centru de reabilitare şi acvariu. Încercând să-şi găsească mama (vocea lui Diane Keaton) şi tatăl (vocea lui Eugene Levy), Dory îi implică pe trei dintre cei mai ciudaţi locuitori ai Institutului: Hank (vocea lui Ed O’Neill), o caracatiţă arţăgoasă care se descotoroseşte frecvent de angajaţi, Bailey (vocea lui Ty Burrell), o balenă albă care e convinsă că sonarul său biologic e stricat, şi Destiny (vocea lui Kaitlin Olson), un rechin-balenă miop. Navigând cu abilitate mecanismele interne complexe ale Institutului, Dory şi prietenii săi descoperă magia din defectele lor, prietenii şi familie.

CONCERT Fanfara KermesZ à l'Est la J'ai Bistrot, de la 20:00

La concertul KermesZ à l'Est de la Bucureşti ar putea juca ascultătorii lui Leşe laolaltă cu cei ai lui James Hetfield de la Metallica. Bingo! Ce vă oferă concertul: Multiculturalism, sârbe bătute pe bar, porumbei scoşi din joben, fanfară originară din vestul 'tidy', dar cu apucături muzicale balcanice. Et voilà. KermesZ à l'Est sunt Maxime Tirtiaux (banjo), Martin Chemin (tobă mare), Gilles Kremer (bas), Maxime Bocahut (trombon), Luc Lambert (trompetă), Thibault Jungers (tobă mică), Gaetan Dardenne (clarinet), Emmanuel Haessig (saxofon). Fanfara KermesZ à l'Est este o struţocămilă muzicală, un hibrid: ei îmbină sonorităţile balcanice cu energia rock-ului, într-o mizanscenă umoristică ce poartă imaginaţia spectatorului dincolo de lume. Prin fuziunea emoţiei şi forţei pieselor din Europa de Est, dar şi a ritmurilor occidentale, Kermesz creează o explozie a stilurilor cu o efervescenţă şi vivacitate contagioase.

Pagina de Facebook a evenimentului, aici.

SÂMBĂTĂ

PARTY electro şi Haos în Pădure, la Cernica. Pe malul lacului: Vinyl la pick-up şi tiroliană

Pentru a 3-a ediţie a petrecerii cu muzică electronică "Haos în Pădure" de pe 18 iunie, ora 22:00, la Extreme Park Cernica, organizatorii au pregătit un line-up fin, cu proiectul muzical Soul Capsule (Baby Ford &Thomas Melchior), OCH şi Petre Inspirescu. Cu această ocazie, publicul poate asculta pentru prima dată în România duo-ul Thomas Melchior & Baby Ford sub titulatura Soul Capsule, totodată fiind prima petrecere marca Trelik, casa de discuri fondată de Baby Ford. La ora actuală, despre Baby Ford şi Thomas Melchior se poate spune că sunt printre primii producători de "Micro House” sau “Acid House”, genuri muzicale exploatate continuu de aceştia de peste 20 de ani, împreună cu artişti precum: ZIP, Ricardo Villalobos, Markus Nikolai sau mulţi alţii. Întregul performence Soul Capsule va fi susţinut vinyl-only pe 4 pick-up-uri, printr-un sistem dublu - Funktion One Resolution 4. În deschidere "party animalele" îl vor asculta pe englezul OCH, care debutează în România cu această ocazie, unul dintre membrii Trelik şi owner-ul casei de discuri Autoreply. Dimineaţă zilei de 19 iunie va fi una memorabilă, deoarece publicul va prinde Răsăritul cu Petre Inspirescu în pupitru, unul dintre seniorii de la casa de discuri [a:rpia:r], urmând să fie probabil cel mai special moment al evenimentului.

Pagina de Facebook a evenimentului, aici.

DUMINICĂ

FESTIVALUL de cultură urbană "UNDERval"

În acest weekend, între 10:00 şi 22:00 în Parcul Carol, festivalul de cultură urbană, destinat tinerilor bucureşteni. Festivalul UNDERval îşi propune culturalizarea şi participarea activă, într-un spaţiu organizat, a împătimiţilor de sporturi extreme, muzică,dans şi design. Sporturi urbane: Pentru iubitorii de skateboarding, role freestyle, BMX sau trotinete freestyle, în capătul aleii centrale din parcul Carol, a fost amenajată o rampă special destinată sporturilor urbane. Tinerii sunt încurajaţi să vină cu propriile biciclete, role, skateboarduri, trotinete, să asiste la demonstraţii şi să înveţe trucuri noi de la cei mai experimentaţi în domeniu, dar şi să participe la concursuri. Concerte: În cele două zile de eveniment, atmosfera din Parcul Carol va fi completată cu muzică artiştilor Macanache, Muze, CTC (Doc, Deliric, Vlad Dobrescu), Cabron, Guess Who, Krem (Românii au talent), care vor urcă pe scenă special amenajată în cadrul Festivalului. Totodată, în cadrul festivalului, doi DJ vor remixa diferite melodii cunoscute , adaptându-le stilului Underground. Graffiti: Pasionaţii de graffiti vor avea la dispoziţie un panou uriaş şi materialele necesare (spray- uri şi instrumente speciale) pentru a-şi pune în opera propriile viziuni artistice.

Pagina de Facebook a evenimetului, aici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici