Filarmonica Transilvania dedică un concert de Bach în memoria victimelor atentatelor de la Bruxelles

Filarmonica de Stat ”Transilvania” Cluj-Napoca dedică, joi, concertul ”Patimile după Ioan” de Johann Sebastian Bach memoriei victimelor atentatelor de la Bruxelles şi îşi exprimă ”revolta faţă de actele de terorism care au îndoliat Europa şi întreaga lume”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

347 afișări
Imaginea articolului Filarmonica Transilvania dedică un concert de Bach în memoria victimelor atentatelor de la Bruxelles

Filarmonica Transilvania dedică un concert de Bach în memoria victimelor atentatelor de la Bruxelles

Potrivit unui anunţ al Filarmonicii de Stat ”Transilvania” Cluj-Napoca transmis, joi, se doreşte ca acest concert să fie ”o chemare pioasă de convieţuire pentru toţi, indiferent de credinţa căreia i se închină”.

”Dedicăm concertul - Patimile după Ioan - de Johann Sebastian Bach din seara zilei de 24 martie memoriei victimelor atentatelor de la Bruxelles. Ne exprimăm îngrijorarea şi revolta faţă de actele de terorism care au îndoliat Europa şi întreaga lume. Ne exprimăm solidaritatea faţă de toţi partenerii europeni ai României. Dorim ca acest concert să fie o chemare pioasă de convieţuire pentru toţi, indiferent de credinţa căreia i se închină”, se arată în documentul citat.

Concertul vocal-simfonic ”Patimile după Ioan” va avea loc joi de la ora 19 în sala Auditorium Maximum a Universităţii ”Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca şi va fi dirijat de Stephen Smith. Pe scenă vor mai urca soprana Daniela Păcurar, mezzosoprana Mihaela Işpan, tenorii Tiberius Simu şi Richard Resch, baritonul Cristian Hodrea şi Beniamin Pop – bas.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici