Video Înregistrarea video a Galei MEDIAFAX 2013

Gala MEDIAFAX 2013, care a avut loc miercuri seară la Ateneul Român, a premiat eroii ştirilor bune ale anului trecut. Raed Arafat a fost desemnat Omul Anului 2012, printre laureaţi numărându-se şi Martin Harris, Lucian Boia, Alexandru Tomescu, Dan Enescu şi echipa Let's do it Romania.

596 afișări

Evenimentul a fost prezentat de Andreea Esca şi Lucian Mîndruţă, iar premiile au fost acordate de către jurnalişti ai agenţiei MEDIAFAX.

La eveniment au fost invitaţi protagoniştii celor mai importante ştiri furnizate de Agenţia de presă MEDIAFAX în cursul anului 2012, oameni reprezentând valorile în care jurnaliştii agenţiei cred, personalităţi politice, reprezentanţi ai instituţiilor statului, oameni de afaceri, de cultură, sportivi.

ÎNREGISTRAREA VIDEO A GALEI MEDIAFAX 2013

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici