iPad 3 s-ar putea numi iPad HD? Care sunt ultimele zvonuri legate de noua tabletă Apple, cu o zi înaintea lansării

Aşteptat cu nerăbdare de fanii Apple, noul iPad va fi lansat miercuri în oraşul american San Francisco.

376 afișări
Imaginea articolului iPad 3 s-ar putea numi iPad HD? Care sunt ultimele zvonuri legate de noua tabletă Apple, cu o zi înaintea lansării

iPad 3 s-ar putea numi iPad HD? Care sunt ultimele zvonuri legate de noua tabletă Apple, cu o zi înaintea lansării (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Încă de la anunţul apariţiei noului iPad de la Apple, presa a publicat zvonuri despre cum ar putea arăta noua tabletă PC produsă de compania fondată de Steve Jobs şi Steve Wozniak şi ce modificări ar putea aduce faţă de iPad 2.

Cel mai recent zvon legat de noua tabletă de la Apple este că aceasta s-ar putea numi iPad HD, şi nu iPad 3, informează The Telegraph.

Ecranul noului iPad va fi, cel mai probabil, unul de tip Retină, rezoluţia noii tablete urmând să fie de 2.048 x 1.536 pixeli, adică de două ori mai mare faţă de cea a iPad 2.

Procesorul noului iPad a fost şi el foarte dezbătut de specialişti. Cei mai mulţi dintre aceştia se aşteaptă la un procesor quad-core, care ar putea fi A6. Alţii sunt de părere că Apple va opta tot pentru un procesor dual-core, întâlnit şi la iPad 2.

Carcasa noului iPad ar putea avea o grosime mai mare decât cea a iPad 2.

Ultimele zvonuri legate de lansarea noului iPad includ prezentarea, odată cu cea mai nouă tabletă de la Apple, a unei versiuni îmbunătăţite a Apple TV, upgradarea camerelor foto şi video ale noului iPad , conexiunea 4G pentru acesta sau chiar lansarea unei variante în miniatură a tabletei. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici