Video Leapşa pe Instagram cu un nou challenge: #IStayHomeFor. Nici celebrităţile nu au putut sta deoparte

  • Kevin Bacon a pornit un challenge cu #IStayHomeFor (Stau acasă pentru...)
  • Mai mullte straruri au fost nominalizate şi au răspuns provocării
  • Sharon Stone, Emma Watson, Elton John şi David Beckham au făcut postări cu motivele pentru care ei stau acasă
303 afișări

Câtă vreme stai acasă foloseşte-ţi creativitatea la capacitate maximă şi lansează provocări online, pentru prietenii tăi! Asta fac acum actorii de la Hollywood. Celebrităţile joacă leapşa pe Instagram cu un nou challenge denumit #IStayHomeFor. Kevin Bacon a pornit totul. 

Cât stai acasă trebuie să postezi un video sau un semn ca acesta prin care arăţi pentru cine stai acasă şi nominalizezi cinci prieteni care să facă acelaşi lucru. Poţi să postezi clipul pe reţelele sociale cu hashtagul #istayhomefor ca eu să-l văd.

Scopul jocului este să convingă lumea că distanţarea socială şi izolarea sunt cele mai bune soluţii anti-coronavirus. Până acum au răspuns provocării mai multe celebrităţi printre care Natalie Portman, Emma Watson şi David Backham.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici