"Meserii şi fundături" de Mihai Ignat - piesa anului 2007, la concursul UNITER

Textul "Meserii şi fundături" de Mihai Ignat a fost desemnat, miercuri, câştigător la concursul UNITER "Cea mai bună piesă românească a anului 2007", de juriul compus din criticul de teatru Alice Georgescu, regizorul Claudiu Goga şi actorul George Ivaşcu, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

58 afișări
Imaginea articolului "Meserii şi fundături" de Mihai Ignat - piesa anului 2007, la concursul UNITER

"Meserii şi fundături" de Mihai Ignat - piesa anului 2007, la concursul UNITER

În selecţia finală, din cele 49 de piese înscrise în concurs, rămăseseră trei: "Meserii şi fundături" de Mihai Ignat, "Love stories" de Radu F. Alexandru şi "Fermoare, nasturi şi capse" de Mihai Ignat.

În urma dezbaterii, juriul a hotărât să desemneze dintre acestea piesa câştigătoare: "Meserii şi fundături" de Mihai Ignat.

Premiul va fi oferit în seara Galei Premiilor UNITER, din 14 aprilie 2008, când va fi lansat şi volumul cu piesa câştigătoare, editat de Editura UNITEXT a UNITER.

Concursul, publicarea piesei câştigătoare şi Premiul se desfăşoară sub egida şi cu sprijinul Casei Regale a României.

Anul trecut, textul "Complexul România" de Mihaela Michailov a fost desemnat câştigător la concursul UNITER "Cea mai bună piesă românească a anului 2006".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici