Noile abonamente la Sala Radio

Abonamentele pentru stagiunea toamnă-iarnă a Orchestrelor şi Corurilor Radio au fost puse în vânzare.

197 afișări
Imaginea articolului Noile abonamente la Sala Radio

Noile abonamente la Sala Radio

Pe 19 şi 20 septembrie, primele evenimente camerale sunt recitalul extraordinar Vioara lui George Enescu şi concertul şi lansarea de album Editura Casa Radio – ArgEnTango „Piazzolla o poveste autentică” – Live la Sala Radio. Stagiunea simfonică se deschide cu un concert aniversar Leontina Văduva şi invitaţii ei, pe 7 octombrie, dirijor al Orchestrei Naţionale Radio fiind Gabriel Bebeşelea. Vor reveni pe parcursul toamnei turneele Duelul Viorilor, Flautul fermecat, Vă place… Un alt moment de vârf al sezonului este pe 21 octombrie, când celebrul David Grimal va putea fi ascultat în Concertul pentru vioară şi orchestră de Brahms alături de Orchestra Naţională Radio. Iar evenimentele nu se opresc aici.

Achiziţionând un abonament la concertele de la Sala Radio, aveţi acces la toate recitalurile camerale, concertele Orchestrei Naţionale şi Orchestrei de Cameră Radio, dar şi la concertele Big Band-ului Radio din stagiunea acestei toamne de la Sala Radio.

Doritorii sunt aşteptaţi la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64 pentru a-şi asigura locurile cele mai bune. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se vor achiziţiona on-line doar prin reţeaua Eventim (www.eventim.ro).

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi la casa de bilete a Sălii Radio. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio, cu excepţia concertelor Orchestrei de Muzică Populară Radio.

Preţurile la abonamente (perioada septembrie-decembrie 2016):

- Abonamente de acces:

- categoria I – 515 lei

- categoria a II-a – 412 lei

- categoria a III-a – 309 lei

- Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

- categoria I redus – 309 lei

- categoria a II-a redus – 247 lei

Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio sunt disponibile la adresele: www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici