Video Remember Cristina Stamate 1946 - 2017: "Eu cred că viaţa e foarte comică"

Actriţa Cristina Stamate a murit, luni, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la vârsta de 71 de ani.

1547 afișări

Actriţa Cristina Stamate s-a născut pe 8 februarie 1946, în Bucureşti.

Cristina Stamate a jucat la Teatrul de Revistă Constantin Tănase şi a avut roluri în producţii precum "Arca lui Nae şi Vasile", "Bufonii regelui", "Dai un ban, dar face", "Idolul femeilor", "Nimic despre papagali", "Poftă bună lui Tănase", "Revista revistelor", "Te aştept diseară pe Lipscani", "Ura... şi la gară" şi "Vara nu-i ca iarna".

Actriţa a jucat şi în "Secretul lui Bachus", un film de comedie din 1984, regizat de Geo Saizescu.

Într-un interviu pentru Formula AS, Cristina Stamate declara că poţi fi amuzant chiar şi atunci când ai o zi proastă.

„Eu cred că viaţa e foarte comică. Te apucă şi râsul când vezi ce se întâmplă în jur. E plină de umor, e un joc de-a râsul plânsul, din care eu găsesc mai ales motivele de râs. Eu cred, de altfel, că umorul ne e specific nouă, ca neam. Avem mişto-ul în sânge. Atu-ul meu este că eu am umor şi în viaţă de zi cu zi, nu doar pe scenă. Oricât de neagră ar fi viaţa, tot găsesc de ce să fac haz. N-aş suporta să mă afişez în faţa altora deprimată şi plângăcioasă. E sub demnitatea mea", spunea Cristina Stamate, în 2009.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici