Serialul "Divorţ", cu Sarah Jessica Parker, are premiera în România pe 10 octombrie la HBO

Actriţa Sarah Jessica Parker a sugerat că va exista un al treilea film din seria "Totul despre Sex", la premiera noului serial de televiziune în care joacă, intitulat "Divorce", care va avea premiera în 10 octombrie în România, pe HBO, în acelaşi timp cu lansarea în S.U.A., potrivit Reuters.

4210 afișări
Imaginea articolului Serialul "Divorţ", cu Sarah Jessica Parker, are premiera în România pe 10 octombrie la HBO

Serialul "Divorţ", cu Sarah Jessica Parker, area premiera în România pe 10 octombrie la HBO

"Aş spune că există discuţii despre un al treilea film din serie", a declarat Parker la New York, la premiera noului serial de televiziune în care joacă, intitulat "Divorce", unde au fost invitate şi actriţa Cynthia Nixon şi actorul Mario Cantone, foşti colegi din distribuţia filmului "Totul despre Sex".

Serialul "Divorce" va fi difuzat pe postul HBO în România, la ora 5:00 şi seara, de la ora 21:00.

Sarah Jessica Parker a prezentat câteva opinii personale referitoare la noul serial, pe conturile sale de Instagram.

'Divorce' marchează reîntoarcerea actriţei la HBO de când 'Sex And The City/ Totul despre sex' s-a încheiat în urmă cu 12 ani. Creat de producătoarea şi actriţa britanică Sharon Horgan ('Catastrophe'), cu primul episod regizat de Jesse Peretz ('Girls'), serialul îi mai are în distribuţie pe actorul nominalizat la Premiile Oscar Thomas Haden Church, precum şi pe Molly Shannon şi Talia Balsam.

Este o povete complicată în care personajul lui Sarah Jessica Parker, Frances, iniţiază divorţul de Robert, soţul său mustăcios, cu care are o căsnicie îndelungată, şi alături de care are o fiică pe nume Lila, într-o încercare disperată pentru un nou început. Lucrurile nu au fost deloc simple între cei doi; Robert având chiar o ' aventură emoţională' alături de o altă femeie, iar lucrurile se complică - astfel încât este greu de a eticheta escapada lui Robert drept adulter întrucât nimic fizic nu s-a întâmplat. Dar acest lucru nu este numai despre o altă femeie, ci despre doi oameni care s-au înstrăinat unul de celălalt, şi în timp ce Frances nu îşi mai doreşte o căsnicie alături de Robert, ea speră că divorţul va conduce spre o relaţie mai fericită între cei doi.

Sarah Jessica Parker nu a divorţat niciodată, fiind căsătorită cu Matthew Broderick din anul 1997, alături de care are trei copii, un fiu adolescent pe nume James şi două fiice gemene de şapte ani: Marion Loretta Elwell şi Tabitha Hodge.

'Divorce' va fi difuzat în exclusivitate pe HBO începând cu 10 octombrie.

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 51 de ani, a devenit celebră jucând în serialul de televiziune "Totul despre sex", dar şi în continuările pentru marele ecran ale acestei producţii.

Ulterior, ea a apărut într-o serie de comedii, precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu soţii Morgan?", "De Anul Nou" şi "Oare cum o reuşi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur, în schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu Zmeura de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici