Video Tudor Gheorghe, la „Marius Tucă Show”: Ce cânt eu nu se difuzează

Tudor Gheorghe a mărturisit că, în ziua de azi, ”ce cânt eu nu se difuzează”, dar a arătat că este vorba despre un lucru care ”mă ajută”, a explicat artistul vineri, invitat într-o ediţie specială ”Marius Tucă Show”.

563 afișări

”Ce cânt eu nu se difuzează”, a spus Tudor Gheorghe. ”Dar e bine”, a spus artistul în dialogul cu Marius Tucă.

”Pe mine mă ajută. Mă uit în sală la spectacolele mele. Publicul întinereşte. Dacă, la început erau 70% oameni în vârstă... acum tinerii mă descoperă. Ei se uită la ce se difuzează la posturile de radio şi mă descoperă”, a spus Tudor Gheorghe anunţând că nu mai puţin de nouă albume ale sale aşteaptă să iasă pe piaţă.

”Toată viaţa mea nu am să scriu poezie de dragoste mai frumoasă decât a lui Arghezi, lasă-mă să pun în valoare poezia lui Arghezi”, a arătat muzicianul anunţând că 80 dintre poemele sale sunt strânse într-un volum. ”Eu am fost rezoneourul unei perioade fericite din poezia română. Eu am fost între ei, le-am simţit vibraţia interioară”.

Tudor Gheorghe este un cântăreţ, compozitor şi actor român, născut pe 1 august 1945, în comuna Podari, judeţul Dolj. Este unul dintre cei mai mari artişti ai tradiţiei româneşti, reuşind de fiecare dată să prezinte concepte noi pentru concertele pe care le susţine şi să reinterpreteze într-o manieră originală moştenirea românilor. Talentul său şi prezenţa scenică sunt inconfundabile, iar sălile de concert sunt pline la fiecare apariţie a sa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici