Video Video. Ion Cristoiu, EXCLUSIV la “Marius Tucă Show”: “ Avem şi noi o minoritate care oricând poate să justifice o acţiune împotriva poliţiei”

  • Ion Cristoiu: “La ora actuală e o generaţie pe care eu o numesc proletariatul digital”
  • Ion Cristoiu: “Americanii uită că bătuandu-se între ei de fapt pierd America”
  • Ion Cristoiu: “Fenomenul cel mai periculos, la nivel global, e demonizarea Americii”
695 afișări

Ediţia specială a emisiunii “Marius Tucă Show”, cu Ion Cristoiu invitat în platoul Mediafax. În cadrul talk-showului, cei doi jurnalişti au dezbătut situaţia gravă cu care se confruntă întreaga lume , ca urmare a protestelor din SUA. Publicistul consideră că revoltele de peste ocean pot fi importate şi de alte state, dar şi de România. Cristoiu dă vina pe politicienii americani, care în bătălia lor pentru putere, aruncă nu doar ţara lor, ci şi întregul mapamond, în pragul anarhiei.

“ La ora actuală e o generaţie pe care eu o numesc proletariatul digital. (…)E tânărul angajat la multinaţională care nu are casă, eventual stă în chirie, nu are prorpietate. (…). Au venit multinaţionalele care sunt un fel de stat. E generaţia proletarilor din anii ’50, fenomenul cel mai periculos e demonizarea Americii. (…) La ora actuală se protestează împotriva rasismului din SUA. America e considerată creuzetul democraţiei din lume. (…) Dacă e rasism nu e democraţie. Ceva e în neregulă. În batălia politică de acolo politicienii au uitat că sunt americani.(…) Americanii uită că bătuandu-se între ei, de fapt, pierd America. (…) Linia va fi subţire. Dacă un poliţist de la noi dezarmează un rom şi îl omoară? (…) Avem şi noi o minoritate care oricând poate să justifice o acţiune împotriva poliţiei. “, a spus Cristoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici