ANAF are patru noi vicepreşedinţi, printre care şi fostul preşedinte Bogdan Stan

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală are patru noi vicepreşedinţi, printre care se numără şi fostul preşedinte Bogdan Stan. Numirile survin în urma deciziilor prim-ministrului României, precizează instituţia.

1474 afișări
Imaginea articolului ANAF are patru noi vicepreşedinţi, printre care şi fostul preşedinte Bogdan Stan

Daniel Mihail Tudor este noul vicepreşedinte coordonator al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, cu rang de subsecretar de stat. El dispune de o vastă experienţă în domeniul financiar-fiscal. Anterior numirii, a ocupat funcţia de director executiv adjunct inspecţie fiscală la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti.

Daniel Florin Anghel îl înlocuieşte în funcţia de vicepreşedinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat şi coordonator al activităţii de colectare a veniturilor publice, pe Sorin Cristian Giuvelea. Anterior numirii, Florin Anghel a ocupat funcţii de şef administraţie în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti.

Bogdan-Nicolae Stan a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al ANAF, coordonator al activităţii de inspecţie fiscală. El a ocupat funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi dispune de o experienţă profesională amplă în domeniul inspecţiei fiscale, exercitată în funcţii de conducere atât la Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, cât şi la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ilfov.

Nicolae Pietrăreanu este noul vicepreşedinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat, coordonator al Direcţiei Generale a Vămilor. Dânsul a ocupat funcţii importante în cadrul Vămii Române, precum cea de director al Biroului Vamal Constanţa Sud - Agigea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici