- Home
- Economic
- (20.01.2021, 04:54)
- Ana Maria Rus
- Home
- Video
- Politic
- Vești bune
- Economic
- Social
- Externe
- Healthcare Trends
- Marius Tucă Show
- Gândurile lui Cristoiu
- Coronavirus
- Facem România bine
Bere artizanală şi mâncarea bună sunt reţeta succesului. Constantin Cătălin, manager „În weekend se vine doar cu rezervare”
- La Iaşi, Dragoş şi Anca Samoilă au investit aproape 100.000 de euro într-o locaţie.
- La parter au amenjat un local de Fine Dining, iar etaj o berărie.
- Au aproape 150 de sortimente de bere, din care 50 sunt artizanale.
719 afişări

Sursa foto: Facebook / Arcu House of Beer
Bere, mâncare bună şi muzică live. Se pare că aceasta este cheia succesului anul acesta. La Iaşi, Dragoş şi Anca Samoilă au investit aproape 100.000 de euro într-o locaţie. La parter este un loc de Fine Dining,, dacă preferi luxul. Iar la etaj, o berărie. În ambele locuri poţi asculta muzică live la sfârşit de săptămână şi prinzi loc doar cu programare.
Aici găseşti aproximativ 150 de sortimene de bere. 50 dintre acestea sunt artizanale, majoritatea româneşti. Iar celelate sunt importate din 17 ţări - Germania, Austria, Japonia, Mexic sau China.
ULTIMELE ȘTIRI
-
FOTO. Cine sunt victimele criminalului din Onești: „A fost crescut cu multă dragoste doar de tată”
-
Prima reacţie a Elenei Udrea după condamnarea sa în prima instanţă: „Sunt şocată! Am fost condamnată pe legi care nu există”/ „O blestem pe judecătoare”
-
Filmul tragediei de la Oneşti: Agresorul a sunat la 11.47. La 16.55 s-a produs un declic, atunci când unul dintre ostatici l-a lovit pe agresor
-
Programarea la vaccinare, în baza unei liste de aşteptare. Valeriu Gheorghiţă anunţă cum se vor face înscrierile din 15 martie
Adrian Şipoteanu este bucătar şef şi îţi spune că e foarte importantă mâncarea. Uite ce tendinţe îţi zice că vei găsi în meniul berăriei.
ADRIAN ŞIPOTEANU, bucătar şef Arcu House of Beer: Tendinţă austriacă, tot felul de cârnaţi, coaste ,cartofi. Şi berea casei care este un deliciu. E important să ai şi berea casei, este o bere artizanală. Clienţii au prins gustul.
Constantin este managerul afacerii. El spune că era nevoie de un astfel de local în oraş şi trebuie să fii creativ dacă vrei să atragi clientelă.
CONSTANTIN CĂTĂLIN, manager Arcu House of Beer: Oamenii îşi doresc să iasă din casă, să fie mai liberi. Pe weekend, cât muzica live cântă avem rezervări. Weekend-ul trecut, probabil fiind şi deschiderea, locurile s-au epuizat. Încercăm în fiecare weekend să avem muzică live, îşi doresc lucrul ăsta, datorită ei a fost plin tot weekend-ul.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.




PROSPORT.RO


ULTIMA ORǍ
vezi mai multe