Cât costă o excursie la târgurile de Crăciun din iarnă. Agenţiile de turism au lansat deja ofertele

Deşi sărbătorile de iarnă par departe, agenţiile de turism au lansat deja pachetele pentru cei ce doresc să viziteze târgurile de Crăciun din marile oraşe europene. Preţurile pornesc de la 149 de euro/persoană.

1407 afișări
Imaginea articolului Cât costă o excursie la târgurile de Crăciun din iarnă. Agenţiile de turism au lansat deja ofertele

Budapesta, Viena şi Praga sunt cele mai căutate destinaţii pentru vizitarea pieţelor de Crăciun. Preţul porneşte de la 149 de euro/persoană pentru excursiile cu autocarul şi cazare în hoteluri de trei stele şi pot ajunge la 450 de euro/persoană în cazul celor care include biletul de avion şi cazarea în hoteluri de cinci stele.

“Avem deja solicitări pentru city break-uri tematice de tipul Pieţelor de Crăciun, printre destinaţiile pe care le promovăm constant în ultimii ani fiind Praga şi Viena”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cosmin Marinof, director national de vanzari TUI TravelCenter/Eurolines.

Astfel, preţul unei excursii cu avionul la Viena şi trei nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele, în perioada 14-17 decembrie fiind de 315 euro/persoană.

Iar un sejur de trei nopţi la Praga, cazare la un hotel de patru stele şi transport cu avionul porneşte de la 239,5 euro/persoană.

Printre variantele oferite de Paralela 45 se numără o excursie de cinci zile - Budapesta-Viena, care costă de la 149 de euro/persoană. Sunt incluse: transportul cu autorcarul, trei nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de trei stele în Budapesta şi turul panoramic al oraşelor. O altă varinată este vizitarea pieţelor de Crăciun: Budapesta, Cracovia, Bratislava, Viena. Preţul vacanţei de şapte zile porneşte de la 299 de euro/persoană, fiind incluse transportul cu autocarul, cinci nopţi de cazare cu mic dejun inclus, la hoteluri de trei stele la hoteluri din Budapesta, Cracovia şi Viena şi tururile panoramice ale oraşelor.

Iar compania Czech Airlines oferă pachete de trei nopţi (cazare cu mic dejun), care includ şi biletul de avion. Preţurile pornesc de la 245 de euro de persoană, fiind asigurată cazarea la un hotel de trei stele şi ajung la 450 de euro/persoană la un hotel de cinci stele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici