Ce se întâmplă dacă plafonul de 15 miliarde de lei de pe IMM Invest va fi depăşit

  • Dacă plafonul de 15 miliarde de lei va fi epuizat, va fi disponibilă o suplimentare
  • Totuşi, suma este destul de greu de consumat în acest an
  • Băncile sunt cele care vor permite întreprinderilor eligibile să realizeze împrumuturi pentru credite
656 afișări
Imaginea articolului Ce se întâmplă dacă plafonul de 15 miliarde de lei de pe IMM Invest va fi depăşit

Ce se întâmplă dacă plafonul de 15 miliarde de lei de pe IMM Invest va fi depăşit

Pentru ca plafonul de 15 miliarde de lei să fie epuizat sunt aşteptate în jur de 40.000 de cereri pentru credite din partea întreprinderilor mici şi mijlocii.

,,După ce se termină plafonul de 15 miliarde de lei, va fi disponibilă o suplimentare. Bugetul ajunge pentru aproximativ 40.000 de IMM-uri. Noi aşteptăm să vedem dacă băncile vor da atâtea credite’’, a spus Dumitru Nancu, directorul general al Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

Totuşi, suma este mai greu de consumat anul acesta, a mai spus acesta. Băncile sunt cele care vor permite întreprinderilor eligibile să realizeze împrumuturi pentru credite. Platforma este deschisă pănâ la sfărşitul anului.

Site-ul pe care IMM-urile trebuiau să depună cererile s-a blocat  azi, chiar când era lansat. 

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici