Video Coronavirusul aruncă toate destinaţiile turistice de pe Glob într-o situaţie disperată

  • Preţul pandemiei. Turismul a fost pus la pământ de coronavirus
  • Organizaţia Mondială a Turismului: Toate destinaţiile turistice din lume sunt afectate de măsurile de carantină
  • 100 de milioane de oameni care lucrează în turism ar putea rămâne fără loc de muncă din cauza pandemiei
924 afișări

Şi dacă ai putea, tot nu ai avea unde să pleci în vacanţă acum. Organizaţia Mondială a Tursmului anunţă că toate destinaţiile turistice din lume sunt în acest moment afectate de măsurile de carantină.

45% dintre acestea au închis total sau parţial graniţele pentru turişti, în timp ce 30% au suspendat total sau parţial zborurile internaţionale. Alte destinaţii au interzis turişti din anumite ţări sau îţi impun să stai 2 săptămâni în carantină.

Efectul acestor restricţii se anunţă a fi devastator. Specialiştii avertizează că 100 de milione de angajaţi din industria turistică ar putea rămâne fără job din cauza pandemiei. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici