DOLARUL, în creştere galopantă. Cursul a atins un nou maxim al ultimelor 16 luni

Cursul valutar pentru dolar, care în România este stabilit de bănci prin paritate cu euro şi calculat de Banca Naţională a României (BNR), a atins, miercuri, un nou maxim al ultimelor 16 luni: 4,1141 lei, o creştere de 0,15%, faţă de nivelul luni.

4384 afișări
Imaginea articolului DOLARUL, în creştere galopantă. Cursul a atins un nou maxim al ultimelor 16 luni

DOLARUL creşte galopant. Cursul a atins un nou maxim al ultimelor 16 luni

Dolarul se află pe o tendinţă de apreciere de la începutul lunii octombrie, reflectând influenţele internaţionale.

Cel mai recent, la data de 21 iunie 2017, dolarul a înregistrat un nivel mai ridicat de atât în raport cu leul, fiind de 4,1287 lei.

De asemenea, miercuri, leul s-a depreciat în faţa euro, a cărui valoare a fost de 4,6668 lei, o creştere de 0,01% faţă de marţi.

În schimb, francul elveţian s-a depreciat miercuri în faţa leului, la 4,0910 lei, de la 4,0986 lei marţi.

De asemenea, gramul de aur a înregistrat miercuri o valoare de 161,0916 lei, în scădere de la 161,1900 lei miercuri.

Cursurile pieţei valutare sunt calculate şi afişate de BNR, pe baza tranzacţiile interbancare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici