Fiscul şi Institutul Naţional de Cercetare în Informatică vor colabora pentru combaterea evaziunii fiscale

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare în Informatică – I.C.I. Bucureşti vor semna un protocol de colaborare în vederea schimbului de informaţii.

653 afișări
Imaginea articolului Fiscul şi Institutul Naţional de Cercetare în Informatică vor colabora pentru combaterea evaziunii fiscale

ANAF şi Institutul Naţional de Cercetare în Informatică vor colabora pentru combaterea evaziunii fiscale

Potrivit acestuia, ICI Bucureşti va pune la dispoziţia A.N.A.F. datele necesare pentru îndeplinirea atribuţiilor care îi revin privind colectarea veniturilor şi prevenirea si combaterea evaziunii şi fraudei fiscale. Astfel, Protocolul are ca obiect colaborarea părţilor în vederea transmiterii datelor de identificare din baza de date a ICI Bucureşti ale deţinătorilor domeniilor cu extensia .ro, înregistrate în serviciul RoTLD (www.rotld.ro), se arată într-un comunicat al Fiscului.

Furnizarea datelor de către ICI Bucureşti se va realiza cu respectarea legislaţiei în vigoare.

Direcţia Generală Tehnologia Informaţiei din cadrul A.N.A.F. va asigura aplicaţia informatică de interogare domeniu/vizualizare raspuns, în scopul obţinerii de informaţii despre proprietarul/proprietarii unui domeniu sau a unei liste de domenii de internet din România. Compartimentul de specialitate, RoTLD, din cadrul ICI Bucureşti, va dezvolta un serviciu web prin care se vor transmite informaţiile, conform procedurii comune de lucru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici