Preşedintele ANAF cere verificarea Direcţiei Generale a Vămilor. În vizor: contrabanda cu ţigări

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Bogdan Stan, a dispus luni efectuarea unei analize a activităţii din ultimul an a Direcţiei Generale a Vămilor şi a Direcţiilor Regionale Vamale, în vederea identificării cauzelor care au dus la creşterea traficului ilicit cu ţigarete.

1134 afișări
Imaginea articolului Preşedintele ANAF cere verificarea Direcţiei Generale a Vămilor. În vizor: contrabanda cu ţigări

Preşedintele ANAF cere verificarea Direcţiei Generale a Vămilor. În vizor: contrabanda cu ţigări

„Contrabanda cu ţigări aduce pierderi majore economiei naţionale, iar bugetul consolidat al statului are de suferit. Vom intensifica acţiunile de combatere a traficului ilicit cu ţigarete. Simultan, vom declanşa o operaţiune de verificare a tuturor birourilor teritoriale vamale, urmând a lua măsurile legale care se impun în fiecare caz”, a declarat preşedintele ANAF.

Conducerea ANAF precizează, într-un comunicat, că la finalizarea verificărilor „va transparentiza măsurile dispuse”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici