Guvernul prezintă parlamentarilor, în septembrie, schiţa de buget pe 2014 şi noul acord cu FMI

Premierul Ponta a cerut miniştrilor ca, la 1 septembrie, să se afle într-un stadiu avansat pentru redactarea bugetului pe anul viitor, precizând că documentul va fi discutat cu grupurile parlamentare, inclusiv cu PDL, iar noul acord cu FMI va fi prezentat Parlamentului în jurul datei de 9 septembrie.

341 afișări
Imaginea articolului Guvernul prezintă parlamentarilor, în septembrie, schiţa de buget pe 2014 şi noul acord cu FMI

Guvernul prezintă parlamentarilor, în septembrie, schiţa de buget pe 2014 şi noul acord cu FMI (Imagine: Shutterstock)

"Am adresat în numele USL o invitaţie la dialog şi cu grupul parlamentar al Partidului Democrat Liberal despre bugetul pe 2014 şi acordul cu Fondul Monetar Internaţional", a spus Ponta, în şedinţa de guvern.

El a precizat că miniştrii se vor reuni, săptămâna viitoare, în două şedinţe, respectiv cea obşnuită de guvern şi una de "pregătire a toamnei".

Tot în această toamnă vor fi aprobate şi proiectele de descentralizare a structurilor subordonate ministerelor Muncii, Sănătăţii, Transporturilor, după modelul aplicat la reorganizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici