Ilie Sârbu: În loc să dăm subvenţii, ne ocupăm de schimbări

Fostul ministru al Agriculturii Ilie Sârbu a declarat, vineri, înainte de instalarea lui Radu Berceanu ca ministru interimar, că în loc să dea subvenţii, se ocupă de schimbări.

19 afișări
Imaginea articolului Ilie Sârbu: În loc să dăm subvenţii, ne ocupăm de schimbări

Ilie Sârbu: În loc să dăm subvenţii, ne ocupăm de schimbări (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"În loc să dăm subvenţii, ne ocupăm de schimbări. Era o perioadă în care Agenţia de Plăţi trebuia să înceapă să dea avansuri", a mai spus Sârbu.

La rândul său, fostul secretarul de stat în cadrul ministerului Liviu Harbuz (PSD) a declarat că aceste demisii ar putea aduce reduceri la bugetul de stat.

"Am venit să şterg praful, bagajele mi le-am făcut de ieri", a spus Harbuz.

El a adăugat că poate, cu aceste demisii, se consideră că se vor face reduceri la buget.

"Poate aşa scăpăm de criză", a mai spus Harbuz.

Premierul Emil Boc a anunţat, joi, componenţa noului Guvern, după demisia miniştrilor PSD, precizând că el va asigura interimatul la Ministerul Educaţiei, iar ceilalţi miniştri PDL vor prelua, tot cu titlu de interimat, conducerea celorlalte ministere, conduse până în prezent de social-democraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici