În educaţie, IT&C sau agricultură, administraţia poate interacţiona mai bine cu mediul de afaceri

În această perioadă, Guvernul este „supus unor presiuni”, dar îşi doreşte să rămână un partener pentru oamenii de afaceri, a declarat Dan Nechita, consilier al primului-ministru, în deschiderea conferinţei anuale a Asociaţiei Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL).

299 afișări
Imaginea articolului În educaţie, IT&C sau agricultură, administraţia poate interacţiona mai bine cu mediul de afaceri

În educaţie, IT&C sau agricultură, administraţia poate interacţiona mai bine cu mediul de afaceri

„Sunt câteva domenii-cheie, cum ar fi educaţia, IT&C sau agricultura, în care administraţia poate interacţiona mai bine cu mediul de afaceri. Este o presiune mare pe Guvern, dar ne dorim în continuare să ne consideraţi parteneri pentru dezvoltarea mediului de business”, le-a spus Nechita celor peste 500 de oameni de afaceri participanţi la conferinţa ABSL.

Oficialul, care la Guvern are atribuţii în domeniul informaticii, a amintit că România devine un jucător regional important în setorul IT&C, iar programele de e-government au ca piloni constitutivi „digitalizarea şi cibersecuritatea”.

„Veniţi la noi, spuneţi-ne ce aşteptări şi doleanţe aveţi, consideraţi-ne parteneri. România nu mai este ţara de acum câţiva ani, este o ţară matură ale cărei autorităţi comunică deschis cu mediul de afaceri”, a mai spus consilierul guvernamental.

Conferinţa anuală a ABSL, cel mai mare eveniment de profil din România, a ajuns în 2016 la cea de-a patra ediţie, reunind delegaţi ai unor companii din domenii ca serviciile partajate, externalizări ale proceselor de afaceri, externalizări în tehnologia informaţională sau cercetare-dezvoltare. Din ABSL România fac parte organizaţii importante de profil regionale şi internaţionale, între care se numără Accenture, Allianz, Automobile Dacia, CBRE, DB Schenker, Deloitte, Hewlett Packard, Microsoft, P&G, PricewaterhouseCoopers, Renault, Société Generale sau Vodafone.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici