Limitarea adaosului comercial la alimentele de bază, prelungită cu două luni

Executivul prelungeşte, miercuri, cu încă două luni, limitarea adaosului comercial la alimentele de bază.

94 afișări
Imaginea articolului Limitarea adaosului comercial la alimentele de bază, prelungită cu două luni

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri dimineaţa, că Guvernul prelungeşte cu încă două luni limitarea adaosului comercial la alimentele de bază.

„Este decizia prin care, începând cu a doua parte a anului trecut, am oprit creşterea speculativă a preţurilor. În lipsa acestei măsuri, românii ar fi plătit pentru alimentele de bază preţuri mai mari cu 20%, în medie”, a spus Marcel Ciolacu.

În paralel, Ciolacu a spus că Guvernul ca „construi” împreună cu marile lanţuri de magazine „un mecanism predictibil pe termen lung”.

„Vrem astfel să ţinem preţurile sub control, iar fermierii, producătorii şi procesatorii români să primească răsplata corectă pentru munca lor”, a mai spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici