Litoralul şi alte zone turistice, promovate în aeroporturile din toată ţară

Centre de informare şi promovare turistică vor fi deschise în aeroporturile din toată ţara, în urma unui protocol semnat, miercuri, între Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT) din România şi Asociaţia Aeroporturilor din România (AAR), transmite corespondentul MEDIAFAX.

232 afișări
Imaginea articolului Litoralul şi alte zone turistice, promovate în aeroporturile din toată ţară

Litoralul şi alte zone turistice, promovate în aeroporturile din toată ţară

În urma protocolului dintre cele două asociaţii, în terminalele aerogărilor, vor fi amenajate centre de informare turistică în care, pe lângă regiunea în care se află aeroportul, va fi promovat şi litoralul românesc, Delta Dunării sau Valea Prahovei.

Preşedintele FAPT, Corina Martin, a declarat că este vorba despre o „alianţă strategică”, pentru dezvoltarea circulaţiei turistice către şi între destinaţiile turistice româneşti şi pentru reprezentarea şi promovarea acestora.

„Vom deschide centre de informare turistică, în aeroporturi, astfel încât, în aeroportul din Cluj, de exemplu, să se regăsească materiale de promovare a Clujului şi regiunii, dar şi materiale de promovare a litoralului, Deltei Dunării sau Văii Prahovei”, a declarat Corina Martin.

Ea spune că, prin acest protocol de colaborare, FAPT şi AAR îşi propun schimbul de informaţii, organizarea de acţiuni de promovare în comun, în scopul promovării potenţialului turistic, a creşterii vizibilităţii destinaţiilor turistice şi a numărului de turişti atraşi.

„Vom merge împreună la târgurile de turism, vom discuta împreună cu companiile aeriene şi autorităţile locale, pe care le reprezentăm, şi vom organiza împreună evenimente de promovare turistică şi de aviaţie”, a mai afirmat preşedintele FAPT.

Preşedintele AAR, David Ciceo, spune că cei interesaţi vor avea acces mai uşor către regiunile turistice din ţară.

„Pentru prima dată, ne unim forţele şi ne propunem să conectăm litoralul românesc cu aeroporturi majore din România şi să creştem împreună circulaţia turistică între aeroporturile şi destinaţiile turistice din România, pentru a oferi astfel acces mai facil şi direct turiştilor spre a vizita Bucovina, Transilvania, Oltenia, Delta Dunării, Dobrogea şi alte regiuni turistice majore ale României”, a declarat David Ciceo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici