Magnatul ucrainean Igor Kolomoisky riscă să îi fie confiscate active de 380 de milioane de dolari

Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Ucraina riscă să îi fie îngheţate active de 380 de milioane de dolari din mai multe ţări, în urma unei sentinţe judecătoreşti, scrie Bloomberg.

959 afișări
Imaginea articolului Magnatul ucrainean Igor Kolomoisky riscă să îi fie confiscate active de 380 de milioane de dolari

Magnatul ucrainean Igor Kolomoisky riscă să îi fie confiscate active de 380 de milioane de dolari

Igor Kolomoisky şi asociatul său miliardar Hennandii Boholiubov sunt acuzaţi de Tatneft, o companie rusească petrolieră, de obţinerea în mod ilegal a controlului unei rafinării în Ucraina şi sifonarea a milioane de dolari în firmele lor.

Ordinul a fost semnat de un judecător din Londra şi include confiscarea unor active precum un avion privat, o barcă şi proprietăţi în Anglia şi Franţa. De asemenea, această decizie vizează mai multe proprietăţi mobiliare din Londra, inclusiv o casă lângă Buckingham Palace, care valorează peste 5,7 milioane de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici