Microsoft a depăşit pragul de 1.000 de miliarde de dolari venituri cumulate

În primul trimestru al acestui an, Microsoft a depăşit pragul de 1.000 de miliarde de dolari venituri cumulate în istoria sa de 41 de ani, potrivit consultantului în tehnologie Jeff Reifman, reuşind să înregistreze un profit mai mare decât Apple

1283 afișări
Imaginea articolului Microsoft a depăşit pragul de 1.000 de miliarde de dolari venituri cumulate

Microsoft a depăşit pragul de 1.000 de miliarde de dolari venituri cumulate

Reifman a descoperit acest lucru în timp ce studia taxele plătite de companie în statul Washington, relatează Go4it.

Apple a depăşit acelaşi prag în 2015, potrivit lui Reifman, dar profitul cumulat înregistrat de Microsoft de-a lungul timpului este mai mare decât cel consemnat de producătorul smartphone-ului iPhone - 265,2 miliarde de dolari vs. 261,6 miliarde de dolari.

Consultantul spune că giganţi mai „tineri”, precum Google şi Amazon, mai au până să ajungă la un asemenea nivel al veniturilor cumulate. Potrivit lui Reifman, Amazon, cel mai mare retailer online din lume, a înregistrat până acum venituri totale de 545 miliarde de dolari, dar doar 3,31 miliarde de dolari profit.

Se ştie că profitul nu a fost niciodată o prioritate pentru compania fondată de Jeff Bezos.

Citeşte continuarea articolului în Go4it.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici