Mihai Dumitru, posibilă nominalizare pentru Ministerul Agriculturii

O posibilă nominalizare pentru portofoliul Agriculturii este Mihai Dumitru, după ce Orest Onofrei, anunţat iniţial pentru acest post, s-a retras, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PDL.

74 afișări
Imaginea articolului Mihai Dumitru, posibilă nominalizare pentru Ministerul Agriculturii

Mihai Dumitru, posibilă nominalizare pentru Ministerul Agriculturii

Aceleaşi surse au mai declarat că Mihai Dumitru nu este membru PDL.

Un alt nume vehiculat pentru acest portofoliu era Valeriu Tabără, însă sursele citate au declarat că acesta, fiind membru PDL, trebuia avizat de forurile de conducere democrat-liberale şi nu mai era timp, dat fiind că lista Guvernului ar urma să fie anunţată la ora 16.00, odată cu depunerea la Parlament.

Mihai Dumitru este expert la Comisia Europeană.

Senatorul PDL de Suceava Orest Onofrei, desemnat pentru funcţia de ministru al Agriculturii, a declarat, sâmbătă seară, corespondentului MEDIAFAX că intenţionează să renunţe la această funcţie, după ce în mass-media au apărut acuze privind un accident mortal în care a fost implicat. Candidatura lui Orest Onofrei a fost validată în Delegaţia Permanentă a PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici