Nuţă, Unicredit Bank: Facebook şi Google stau pe foarte mulţi bani şi vor da credite din banii lor

Marile companii internaţionale oferă tot mai mult canale alternative de plăţi sau se gândesc să intre pe acest segment, inclusiv Apple, Google, Facebook, adaptându-se la comportamentul şi cerinţele noii generaţii de consumatori.

2592 afișări
Imaginea articolului Nuţă, Unicredit Bank: Facebook şi Google stau pe foarte mulţi bani şi vor da credite din banii lor

Nuţă, Unicredit Bank: Facebook şi Google stau pe foarte mulţi bani şi vor da credite din banii lor (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

"Generaţia nouă nu mai vrea să facă lucrurile la fel ca părinţii, tinerii nu vor să vină la bancă, aşa că vor căuta alte alternative financiare. De aceea creşte zona de fintech", a spus Anca Nuţă, director marketing Unicredit Bank.

În România, această tendinţă este încă la început, marea masa de clienţi ai băncilor preferând încă interacţiunea face to face.

"Noi dăm credite din banii deponenţilor, în timp ce Facebook, Google vor da credit din banii lor. Ei stau pe foarte mulţi bani", a mai spus Anca Nuţă.

Spre deosebire de părinţii lor, clienţii tineri ştiu exact ce vor de la bancă şi cer, sunt mai bine informaţi şi tendinţa este de a se oferi tot mai multe produse customizate pe retail.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici