Ordonanţa de Urgenţă privind plafonarea tarifelor RCA va fi publicată luni în Monitorul Oficial

Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind plafonarea tarifelor RCA va fi publicată luni în Monitorul Oficial, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu, explicând că au fost necesare anumite avize de la Consilul Legislativ.

1062 afișări
Imaginea articolului Ordonanţa de Urgenţă privind plafonarea tarifelor RCA va fi publicată luni în Monitorul Oficial

Ordonanţa de Urgenţă privind plafonarea tarifelor RCA va fi publicată luni în Monitorul Oficial

''Textul Ordonanţei de Urgenţă a fost publicat pe site-ul Ministrului Finanţelor după care a fost trimisă la Consiliul Legislativ de unde trebuia să vină nişte avize. Au venit azi (luni – n.r.) şi OUG se va publica în maxim 2-3 ore'', a precizat Liviu Iolu.

El a mai spus că textul ordonanţei va fi publicat în Monitorul Oficial fără modificări de fond.

Miercuri, la finalul şedinţei de guvern, Iolu preciza că transportatorii vor putea să vadă textul Ordonanţei pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice deoarece "publicarea în Monitorul Oficial poate dura câteva ore''.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici