Ponta către miniştri: Plecaţi şi lucraţi non-stop la proiectul de buget, să fie gata până vineri

Premierul Victor Ponta a cerut miniştrilor ca, în următoarele ore, să lucreze "non-stop" la proiectul de buget pentru anul viitor, astfel încât documentul să fie finalizat până vineri, la ora 10.00, când este programată şedinţa specială de guvern, şi să fie transmis Parlamentului în aceeaşi zi.

745 afișări
Imaginea articolului Ponta către miniştri: Plecaţi şi lucraţi non-stop la proiectul de buget, să fie gata până vineri

Ponta către miniştri: Plecaţi şi lucraţi non-stop la proiectul de buget, să fie gata până vineri (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Trebuie să finalizaţi până vineri, la ora 10.00, la şedinţă, bugetele. Asta înseamnă că de aici plecaţi înapoi, luaţi toţi funcţionarii din ministere şi până vineri, la ora 10.00, cu cei de la Buget, terminaţi bugetul, ca să putem să îl trimitem Parlamentului. Vineri, la ora 12.00, cred că au birouri permanente", a spus Ponta miniştrilor, reuniţi în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Proiectul de buget este programat să fie aprobat de Guvern vineri dimineaţa, în şedinţă specială.

Luni, preşedintele PSD, premierul Victor Ponta a declarat că PSD propune ca votul în Parlament să fie pe 21 decembrie,o dată cu jurământul lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte.

Guvernul a ajuns la un acord cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană pentru ca deficitul bugetar pe care va fi construit proiectul de buget pe anul viitor să crească de la 1,4% la 1,83% pe cash, incluzând o alocare de 0,4% pentru cofinanţarea proiectelor UE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici