Prima declaraţie făcută de Florin Georgescu după ce a terminat programul de guvernare al USL

Vicepremierul şi ministrul de Finanţe, Florin Georgescu, a declarat după finalizarea programului de guvernare că reîntregirea salariilor bugetarilor şi returnarea banilor încasaţi ilegal de stat de la pensionari prin plata CAS reprezintă „dorinţa” Guvernului, dar după negocierile cu FMI se va vedea şi „putinţa”.

826 afișări
Imaginea articolului Prima declaraţie făcută de Florin Georgescu după ce a terminat programul de guvernare al USL

Prima declaraţie făcută de Florin Georgescu după ce a terminat programul de guvernare al USL

„Toate aceste întrebări vor avea răspuns după ce începem şi derulăm şi finalizăm negocierile cu FMI. Aceasta este dorinţa noastră (n.r. – reîntregirea salariilor şi returnarea banilor încasaţi ilegal din CAS) ceea ce negociem trebuie să reprezintă şi putinţa ulterioară . Sperăm ca după negocieri să rezulte o soluţie într-adevăr satisfăcătoare şi mulţumitoare şi pentru populaţie şi pentru noi”, a declarat pentru gândul ministrul de Finanţe, Florin Georgescu la câteva minute după ce a finalizat programul de guvernare al Cabinetului Ponta.

Premierul desemnat Victor Ponta i-a criticat astăzi pe foştii guvernanţi despre care a spus că nu au lăsat niciun ban pentru reîntregirea salariilor.

Citeşte mai mult pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici