Productivitatea angajaţilor români de la Orange sau Petrom. Câţi bani au adus ei companiilor

Fiecare angajat al OMV Petrom Gas, Alpiq RomEnergie şi British American Tobacco i-a adus companiei pentru care lucrează câte un profit net cuprins între 250.000 şi 722.000 de euro în 2011.

273 afișări
Imaginea articolului Productivitatea angajaţilor români de la Orange sau Petrom. Câţi bani au adus ei companiilor

Productivitatea angajaţilor români de la Orange sau Petrom. Câţi bani au adus ei companiilor (Imagine: Shutterstock)

Potrivit datelor centralizate de ZF pe baza informaţiilor de la Registrul Comerţului aceştia sunt cei mai profitabili angajaţi români. Petrolul şi gazele, comerţul cu energie şi materiale de construcţii sunt doar câteva dintre domeniile în care companiile au înregistrat cel mai ridicat nivel al profitabilităţii per angajat în 2011.

Citeşte mai mult despre profitabilitatea angajaţilor români pe Ziarul Financiar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici