Tarom lansează o nouă ofertă la preţuri reduse: Zboruri la Frankfurt, Hamburg, Londra şi Paris

Compania aeriană de stat Tarom a lansat luni o ofertă pentru zborurile din Bucureşti către Frankfurt, Hamburg şi Munchen, preţul unui bilet dus-întors fiind de 99 de euro. Biletele sunt puse în vânzare în perioada 8-10 august.

1775 afișări
Imaginea articolului Tarom lansează o nouă ofertă la preţuri reduse: Zboruri la Frankfurt, Hamburg, Londra şi Paris

Tarom lansează o nouă ofertă: Zboruri la Frankfurt la 99 de euro şi către Londra şi Paris la 139 euro (Imagine: Bogdan Iordache/ Arhiva Mediafax Foto)

De asemenea, din oferta Tarom fac parte şi zboruri către Londra, Nisa şi Paris, preţul biletelor spre aceste destinaţii având un preţ de 139 de euro.

Oferta specială este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada 01 octombrie 2016 - 31 octombrie 2016 (data ultimului retur), pe curse operate Tarom şi este supusă unor termene si condiţii (durata minima de şedere la destinaţie este de 2 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar durata maximă de şedere este de 15 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 euro, restituirea nu este permisă), conform datelor de pe site-ul companiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici