Tarom va suplimenta de săptămâna viitoare frecvenţa curselor pe ruta Bucureşti-Budapesta

Tarom va suplimenta, din 6 februarie, frecvenţa curselor pe ruta Bucureşti-Budapesta, cu 7 zboruri săptămânale, astfel încât compania va opera 12 curse pe săptămână, după ce operatorul de stat ungar aflat în faliment Malev a oprit vineri toate zborurile.

593 afișări
Imaginea articolului Tarom va suplimenta de săptămâna viitoare frecvenţa curselor pe ruta Bucureşti-Budapesta

Tarom va suplimenta de săptămâna viitoare frecvenţa curselor pe ruta Bucureşti-Budapesta (Imagine: Arhiva Mediafax foto)

Astfel, dacă până în prezent Tarom, companie deţinută de Ministerul Transporturilor, opera câte o cursă pe zi, de luni până vineri, frecvenţa se va dubla şi va fi introdus câte un zbor pe zi sâmbăta şi duminica.

"Azi dimineaţă (vineri, n.r.) Malev a anunţat încetarea zborurilor, iar Tarom, în încercarea de a veni în întâmpinarea pasagerilor, a suplimentat cu 7 frecvenţe cursa Bucureşti-Budapesta", a declarat consilierul pe probleme de aviaţie din Ministerul Transporturilor, Bogdan Donciu.

El a adăugat că de obicei avioanele pe această rută nu au grad de ocupare ridicat şi în funcţie de nivelul rentabilităţii pe viitor Tarom ia în calcul o eventuală ieftinire a biletelor.

După anunţul Malev, compania aeriană low-cost Ryanair a transmis că va efectua zboruri pe 26 de noi rute din Budapesta, iar Wizz Air, alt operator low-cost, a anunţat că va investi 100 milioane de dolari pentru extinderea operaţiunilor din capitala Ungariei şi că va relua zborurile pe ruta Bucureşti-Budapesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici