FOTO Un proiect imobiliar de 25 de milioane de euro va fi deschis la Cluj Napoca în această primăvară

Dezvoltatorii imobiliari Drusal şi Florisal vor deschide în Cluj Napoca un nou proiect imobiliar Platinia, care îmbină trei funcţiuni, cea comercială, cea de aparthotel, precum şi proiect rezidenţial, dupa o investiţie de peste 25 milioane de euro.

3316 afișări
Imaginea articolului FOTO Un proiect imobiliar de 25 de milioane de euro va fi deschis la Cluj Napoca în această primăvară

Un proiect imobiliar de 25 de milioane de euro va fi deschis la Cluj Napoca în această primăvară

Proiectul este amplasat pe locul fostei fabrici de bere Ursus din centrul oraşului Cluj-Napoca şi este cel de-al treilea proiect construit sub brandul Platinia. Primele două, Platinia Lounge Residence şi Platinia Elite Residence sunt ansambluri mixte, compuse din apartamente, spaţii de birouri şi spaţii comerciale.

Proiectul rezidenţial cuprinde două corpuri cu şase nivele şi 187 de apartamente, cu 2 şi 3 camere. Gradul de ocupare al acestora este de 100%, apartamentele fiind achiziţionate de proprietari cu un preţ mediu de 1.500 euro/mp. Cel mai scump apartament din cadrul ansamblului rezidenţial s-a vândut la pretul de 2.000 euro/mp.

Platinia este amplasat pe la doar 10 minute de centrul istoric şi vecinătatea Parcului Central, a Stadionului Cluj Arena şi a Sălii Polivalente. Aparthotelul Platinia Luxury Suites dispune de 120 de apartamente amplasate pe 11 nivele. Galeria comercială Platinia Shopping Center este amplasată la parterul şi la mezaninul întregului proiect, având o suprafaţă utilă de circa 14.000 de mp şi o suprafaţă închiriabilă de 11.000 de mp. Platinia Shopping Center urmează să găzduiască aproximativ 50 de retaileri, branduri de modă şi cosmetice, încălţăminte, electrocasnice, produse de librărie şi papetărie, precum şi produse naturiste, bijuterii şi jucării.

Proiectul include şi o parcare subterană cu două nivele şi până la 535 de locuri de parcare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici