Volkswagen va cumpăra maşinile din oraşele germane care vor interzice automobilele diesel

Volkswagen a anunţat că va achiziţiona automobilele diesel noi sau pe cele aproape noi, afectate de interzicerea maşinilor pe motorină (diesel) din oraşele germane care ar putea aplica astfel de măsuri pentru a reduce poluarea, potrivit BBC.

57921 afișări
Imaginea articolului Volkswagen va cumpăra maşinile din oraşele germane care vor interzice automobilele diesel

Volkswagen va cumpăra maşinile din oraşele germane care vor interzice automobilele diesel

În momentul de faţă, numai autovehiculele achiziţionate după luna aprilie vor fi eligibile programului şi vor avea o garanţie de trei ani. Singura menţiune venită din partea companiei este obligativitatea clienţilor de a cumpăra un autovehicul de înlocuire de la acelaşi dealer.

Volkswagen va aplica această măsură numai în Germania, dar în cazul în care interzicerea motoarelor diesel se va extinde şi în alte ţări, compania ar putea aplica dispoziţia şi înafara graniţelor nemţeşti, relatează BBC.

Gigantul auto şi-a extins, de asemenea, schema de dezmembrare diesel denumită „stimulentul pentru mediu diesel”, până în vară.

Schema este asemănătoare cu cea a altor producători de automobile din Germania şi oferă bonusuri clienţilor care comercializează autovehicule diesel mai vechi. Prin această acţiune, Volkswagen spune că a luat din august anul trecut şi până acum aproximativ 120.000 de vehicule diesel vechi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici