Vrei să emigrezi în Canada? Ce întrebări te aşteaptă la interviul de selecţie

De mai mulţi ani de zile, Canada se înscrie între ţările care încurajeză imigraţia, pentru a-şi popula teritoriul cu specialiştii de care are nevoie, cele mai importante criterii de selecţie fiind educaţia, calificarea şi experienţa, informează www.incont.ro.

895 afișări
Imaginea articolului Vrei să emigrezi în Canada? Ce întrebări te aşteaptă la interviul de selecţie

Vrei să emigrezi în Canada? Ce întrebări te aşteaptă la interviul de selecţie (Imagine: www.incont.ro)

Prin urmare, admisia nu este uşoară şi nu foarte mulţi români trec toate testele pentru a-şi lua viza şi pentru a pleca definitiv în Canada. Pe lângă toţi paşii care trebuie urmaţi, ultima etapă - interviul de selecţie, este cea mai importantă şi definitorie.

Deşi întrebările pe care reprezentanţii statului canadian le adresează la interviu pot părea simple, doar de prezentare, majoritatea dintre ele au scopul de a descoperi modul de reacţie în anumite situaţii sau modul de gândire.

Totodată, din această conversaţie, intervievatorul îşi dă seama care este nivelul de cunoaştere a limbilor engleză sau franceză.

Deşi unele dintre întrebări pot părea inofensive, ele au sopul de a verifica veridicitatea datelor trecute în documentele prezentate, adaptabilitatea şi disponibilitatea către schimbare.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici