COMENTARIU Lelia Munteanu: Cealalantă Românie

Reality showul din PNL e mai ceva ca Pitici cu Lipici. Îmi plac la maxim Orban şi Cîţu. Color Naturals!

1471 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Cealalantă Românie

COMENTARIU Lelia Munteanu: Cealalantă Românie

Au ăştia amândoi un talent frumos. Sică Mandolină, puriul pus pe şotii, contra la Florin Fantastic, legenda vie.  

Când îşi scoate la înaintare ţignalele alea blonde, Raluca şi Alina, bine tunate politic, Cîţu le dă teroare la talimbanii lu Orban. Ascultaţi la mine ce vă spun: jmecheria este grea, dacă nu te naşti cu ea. 

În caz că mă întrebaţi, cu Florin Fantastic ţinem. Suntem fanii lui cu tot neamul nostru care ne-a crescut puterea de cumpărare de nu mai stăm în casă, umblăm de nebuni din supermarket în supermarket.

Trag o linie şi zic: îl doare şi îl freamătă, se vede pe el. După ce-şi face alegerile la partid, Cîţu ne bagă redresarea şi rezlienţa ca pe vaccine, cu mici şi muştar. Mă jur pe ce mi-a rămas după ce-am plătit lumina că n-o să mai ştim care-i cealalantă Românie, a lor sau a noastră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici